Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Vhiva-mix: voor vrouwen en heteromannen met hiv

14/06/2018 - 13:00 tot 16:30

Vhiva is een professioneel begeleide praatgroep voor vrouwen en heteromannen met hiv.

Contact met lotgenoten

Ben je een vrouw of heteroman, positief en heb je zin om in een veilige groep jouw ervaringen te delen met andere mensen? Dan is Vhiva misschien iets voor jou. Als je interesse hebt, nodigt een sociaal verpleegkundige je uit voor een gesprek. Leeftijd en origine spelen geen rol, de spreektaal is Nederlands.

Thema's

Op een creatieve manier komen een aantal thema's aan bod over leven met hiv, zoals relaties, beleving van seksualiteit, leven met en zonder kinderen, kinderwens...

Het thema van de zomerbijeenkomst in juni is 'disclosure'.  Hoe, met wie, waarom (wel/niet) en wanneer praat ik over hiv.

Groepsbijeenkomst

De groepsbijeenkomst vindt plaats in de buurt van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen. 2 sociaal verpleegkundigen met ervaring in de begeleiding van groepsgesprekken zorgen ervoor dat de uitgewisselde informatie en gedeelde gevoelens binnen de groep blijven.

Schrijf je in

Geef een seintje als je erbij wil zijn. Vraag naar Cora Lamonte of Wenne Mertens via het nummer 03-247.64.65. Of stuur een mailtje naar clamonte [at] itg.be of wmertens [at] itg.be.

Adres
Karibu (zaal Tatu)Sint-Rochusstraat 36-382000 AntwerpenBekijk op kaart
Inschrijvingen
Via telefoon: 03-247.64.65

Andere activiteiten

levenmethiv.be werd mee mogelijk gemaakt door