Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Vhiva!

07/03/2013 - 14:00 tot 16:30

Vhiva is een professioneel begeleide praatgroep voor vrouwen met hiv. 

Groepsbijeenkomst

De groepsbijeenkomsten vinden plaats in de buurt van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen. 2 sociaal verpleegkundigen met ervaring in de begeleiding van groepsgesprekken zorgen ervoor dat de uitgewisselde informatie en gedeelde gevoelens binnen de groep blijven.

Thema's

Op een creatieve manier komen een aantal thema's aan bod over leven met hiv, met bijzondere klemtoon op "vrouwelijke" onderwerpen zoals relaties, beleving van seksualiteit, leven met en zonder kinderen, kinderwens... Ook andere onderwerpen die jij zelf belangrijk vindt, kunnen aan bod komen. 

Contact met lotgenoten

Ben je een vrouw, positief en heb je zin om in een veilige groep jouw ervaringen te delen met andere vrouwen? Dan is Vhiva misschien iets voor jou. Als je interesse hebt, nodigt een sociaal verpleegkundige je uit voor een gesprek. Leeftijd en origine spelen geen rol, de spreektaal is Nederlands.

Schrijf je in

Geef een seintje als je erbij wil zijn. Vraag naar Cora Lamonte of Wenne Mertens via het nummer 03-247.64.65. Of stuur een mailtje naar clamonte [at] itg.be of wmertens [at] itg.be.

Adres
Antwerpen
Organisator
Instituut voor Tropische Geneeskunde
Inschrijvingen
Via telefoon: 03-247.64.65

Andere activiteiten

levenmethiv.be werd mee mogelijk gemaakt door