Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

U bent hier

Seks met condoom

Jan, 35 jaar

Niet gemakkelijk om altijd een condoom te gebruiken.

Ik heb dit laatste jaar heel dikwijls op mijn tanden moeten bijten en aan mezelf moeten toegeven hoe moeilijk het is om altijd een condoom bij te hebben, altijd dat condoom te gebruiken, altijd veilig te vrijen. Daar moet ik keihard aan werken. Zo’n 2 à 3 jaar geleden begon ik bewust onveilig te vrijen, eerst af en toe en later steeds meer. Ik volgde de mening van barebackers, mensen die seks hebben zonder condoom omdat dat ‘veel leuker’ is. 

Maar een paar maanden geleden heb ik iemand leren kennen die altijd, heel bewust, overal en met iedereen een condoom gebruikt. En de seks die ik met die jongen heb, is altijd veilig, altijd met condoom, en dat is de beste seks die ik ooit heb gehad. Dat is heel raar. Daardoor heb ik ingezien dat het echt, bij mij toch in ieder geval, tussen de oren zit. Er is altijd een vliesje tussen ons om het zo te zeggen en wij komen niks tekort!

 

Andere getuigenissen

Weekend voor mensen met hiv

Inge, vrijwilliger van Sensoa

Openhartige groepsgesprekken, vrijuit praten, het samenhorigheidsgevoel, de verbondenheid geeft telkens weer energie.Naar de getuigenis

Nathalie praat over hiv en kinderen krijgen

Nathalie, 36 jaar

Je kan kinderen krijgen als je hiv hebt.Naar de getuigenis

Deze getuigenis gaat over

levenmethiv.be werd mee mogelijk gemaakt door